La primera edició del curs d'atenció al públic en anglès rep una molt bona acollida

Divendres, 27 de juny de 2014 a les 08:53

El curs forma part del programa d’accions formatives impulsades per la Regidoria d’Ocupació per a persones del municipi que estan en situació d’atur.

La primera edició del curs d’atenció al públic en anglès per a persones en situació d’atur del municipi que ha organitzat la Regidoria d’Ocupació ha estat tot un èxit, tant és així que ja s’ha començat a treballar per poder repetir la formació.

Tenir coneixements d’anglès és un clar avantatge a l’hora de trobar feina, per això, i donada la bona acollida que ha tingut el curs, des de l’Ajuntament continuarem apostant per aquesta formació que millora les possibilitats de les persones per incorporar-se al mercat de treball”, va destacar l’alcaldessa de Castellbisbal, Dolors Conde, durant l’acte de lliurament de diplomes que va tenir lloc el passat 26 de juny a la sala de Plens de l’Ajuntament.

En total, 12 persones del municipi inscrites a la Borsa de Treball que són a la recerca de feina han fet el curs, impartit pel Centre d’Anglès de Castellbisbal. La formació, de 150 hores i subvencionada en un 90% per l’Ajuntament, ha estat orientada a persones amb coneixements inicials d’angles. Per això, es va fer una prova prèvia de selecció entre la vintena de persones interessades en fer el curs, que ha tingut com a objectiu prioritari millorar les habilitats dels alumnes en llengua anglesa per a treballar de cara al públic.

L’alumnat, que durant l’acte de lliurament de diplomes va expressar la seva voluntat que es continuïn fent cursos d’anglès com aquest, ha valorat molt positivament que durant la formació s’hagi practicat molt l’expressió oral i la gramàtica.

El curs d’Atenció al públic en anglès forma part del programa d’accions formatives impulsat per la Regidoria d’Ocupació i adreçat a les persones del municipi inscrites a la Borsa de Treball que són a la recerca de feina, i molt especialment a aquelles que estan en situació d’atur.

Darrera actualització: 11.11.2019 | 17:18