Consulta prèvia sobre el reglament del Consell dels Infants i dels Adolescents de Castellbisbal

Dimarts, 20 de setembre de 2022 a les 00:00

TANCADA el 17 d'octubre de 2022

El Consell d’Infants i el d’Adolescents és un òrgan de participació dels nens/es i nois/es dels cursos: 5è i 6è de primària i 2n i 3r d’ESO del municipi, que els permetrà col·laborar activament en la construcció, desenvolupament i millora de Castellbisbal a través de l’expressió d’idees, reflexions, opinions i propostes amb voluntat transformadora. Un espai formal que permetrà escoltar-los, consultar-los i fer-los partícips del treball en comunitat, formant un òrgan participatiu més del municipi. 

La necessitat de procedir a la redacció i aprovació del reglament del Consell dels Infants i dels Adolescents de Castellbisbal es correspon amb l’obligació municipal d’actuar d’acord amb els principis de necessitat, transparència, eficàcia i seguretat jurídica a l’hora d’exercir la potestat reglamentària.

La ciutadania i les organitzacions que ho considerin adient poden remetre les seves opinions sobre el contingut d’aquest esborrany de reglament, enviant les seves aportacions al correu electrònic consell.infants.adolescents@castellbisbal.cat , a través de la plataforma Participa311 Castellbisbal o emplenant la següent instància www.castellbisbal.cat/instanciageneral

 

Darrera actualització: 24.10.2022 | 09:44