Acta de la Junta de Govern Local del 9 d'abril de 2021

ORDRE DEL DIA

Acord per aprovar la justificació de la prestació de caràcter econòmic d'especial urgència per al pagament del lloguer d'habitatges dels joves de Castellbisbal presentada per un sol·licitant.

Acord per aprovar la concessió de llicència urbanística per a la construcció d'una marquesina al c. Ferralla, 27.

Acord per aprovar l'ordre d'enderroc de l'habitatge objecte d'ampliació i reforma de la parcel·la número 40 del sector sud de Can Nicolau de Dalt i edificacions, per no disposar de títol habilitant corresponent i no legalitzables.

Acord per aprovar la liquidació definitiva del contracte i la devolució de la garantia dipositada en la contractació de la concessió del servei públic local d'estacionament de vehicles amb horari limitat i controlat.

Acord per aprovar la incorporació de la modificació no substancial a la llicència municipal ambiental per a l'exercici d'una activitat de fabricació de productes per acabats de cuir i tèxtils al c. Ferralla, 27-29.

Acord per aprovar el conveni entre l'Àrea Metropolitana de Barcelona i l'Ajuntament de Castellbisbal per a la col·laboració i delegació de competències municipals relatives a l'aprofitament especial de domini públic pels vehicles de categoria L de mobilitat compartida.

Acord per aprovar expedient ordinari, plec de prescripcions tècniques i plec de clàusules administratives per a la contractació de serveis de gestió del servei municipal del centre de dia per a la gent gran "El Serral" i altres complementaris.

Acord per aprovar el Pla de seguretat i salut de les obres de canvi de lluminàries de l'enllumenat públic a tecnologia LED al nucli urbà i a Can Costa de Castellbisbal.

Precs i preguntes.

Darrera actualització: 29.04.2021 | 14:32