La campanya "Gaudeix la primavera amb el comerç de Castellbisbal" sortejarà 100 vals de 15 euros cadascun

Dijous, 20 de març de 2014 a les 09:10

Les persones que facin compres entre el 21 de mar´i el 12 d'abril en algun dels establiments adherits a la campanya participaran en la rifa dels vals.

Amb l’objectiu de continuar donant un impuls al teixit comercial del municipi, la Regidoria de Comerç ha posat en marxa la campanya Gaudeix la primavera amb el comerç de Castellbisbal. Una setantena d’establiments comercials i de serveis s’han sumat a la iniciativa, que consisteix en sortejar 100 vals de 15 euros cadascun.

A partir del 21 de març i fins al proper 12 d’abril es podrà segellar el targetó Gaudeix la primavera amb el comerç de Castellbisbal que s’ha fet arribar a tots els habitatges del municipi, en qualsevol de les botigues adherides. Per participar en el sorteig dels vals de 15 euros cal emplenar-lo amb tres segells, un per cada compra feta durant els dies de la campanya. La única condició és que les compres s’han de fer a tres comerços diferents.

Tots els targetons correctament emplenats i dipositats a les urnes que s’han habilitat a cadascuna de les botigues que s’han sumat a la iniciativa entraran en el sorteig de 100 vals de 15 euros per gastar en un dels establiments adherits. A més, per cada targetó emplenat que es dipositi, s’obsequiarà al client amb una planta de regal.

Darrera actualització: 20.09.2019 | 09:10