Relaxació aquàtica per als abonats de l'Illa

Dimecres, 2 d'abril de 2014 a les 11:42

Els abonats de l’Illa Esportiva, així com els seus familiars i amics, van poder gaudir, el passat dia 28 de març, d’una jornada de relaxació aquàtica que es va fer a la piscina coberta.

Per tal d’aconseguir un ambient plàcid i tranquil que permetés la relaxació, dos músics es van encarregar de posar la banda sonora a una piscina que presentava un aspecte diferent de l’habitual: moltes espelmes i poca llum per tal que tots els participants poguessin deixar enrere els nervis i les presses de tota la setmana.

L’activitat de relaxació aquàtica estava inclosa en el programa d’actes de dinamització de l’Illa Esportiva, que pretén oferir a tots els socis del complex esportiu unes activitats especials i diferents, de forma totalment gratuïta. Per participar-hi només cal demanar les invitacions corresponents a la recepció de l’Illa i, tot i que només s’entreguen als abonats, aquests poden compartir-les amb les persones que vulguin.

Bateig de submarinisme
El programa de dinamització continuarà als mesos de maig i juny, quan es faran les activitats Ritmes d’Illa i Pilates outdoor i, al juliol, es tancarà la temporada amb un dels actes que té millor acollida: un bateig de submarinisme que es farà a la piscina d’estiu.

Darrera actualització: 18.09.2019 | 08:55