L'Illa Esportiva ja ha fet públic el calendari d'activitats de dinamització

Dijous, 27 de novembre de 2014 a les 10:00

L'Illa ofereix novetats com Sensual dance, Disfresses amb ritme o Aquazumba. Les activitats són gratuïtes per als abonats de l'Illa.

L'Illa Esportiva ja ha fet públic el calendari d'activitats de dinamització per a aquest curs 2014-2015. Es tracta d'un total de vuit activitats que s'ofereixen a tots els abonats d'aquest equipament esportiu amb l'objectiu de presentar-los noves modalitats esportives o oferir-los activitats úniques que no estan incloses en la programació habitual.

La programació d'enguany incorpora moltes novetatscom les sessions de Sensual dance, Aquazumba o Cross fit.

D'altres activitats, pretenen oferir una alternativa d'oci i lúdica per tal que els usuaris gaudeixin de les instal·lacions. En aquest sentit, destaca una sessió de relaxació aquàtica que s'ha convertit ja en un clàssic de les activitats de dinamització i que compta amb una acollida excel·lent per part dels usuaris de l'Illa.

També amb l'objectiu de fer passar una bona estona als participants, es faran les activitats disfresses amb ritme i Ritmes d'Illa on la música i el ball són els protagonistes.

I per aprofitar l'arribada del bon temps, les sessions dels mesos de juny i juliol es faran a l'exterior i consistiran en una sessió de Pilates i un Bateig de submarinisme que es faran a la piscina d'estiu.

 

Informació i inscripcions

Les activitats de dinamització de l'Illa Esportiva són gratuïtes i estan adreçades als abonats de l'Illa i als seus familiars i amics. El regidor d'Esports, Jaume Esquerda, ha explicat que "són un petit detall i una mostra d'agraïment que l'Illa vol tenir amb les persones que utilitzen habitualment els nostres serveis" i ha afegit que "a la vegada, és una forma de donar a conèixer noves disciplines esportives i poder valorar quines activitats val la pena incorporar en el programa anual d'activitats perquè tenen bona acollida entre els usuaris".

Darrera actualització: 18.09.2019 | 09:16