Dades oficials sobre l’impacte del coronavirus a Castellbisbal

Dimecres, 1 d'abril de 2020 a les 00:00

Segons les darreres dades del Departament de Salut, a Castellbisbal hi ha 21 casos positius confirmats i és un dels municipis de la comarca que presenta una menor incidència de la malaltia sobre la població


Castellbisbal registra, a data d’avui, un total de 21 persones que han donat positiu per coronavirus, segons les darreres dades consolidades del Departament de Salut. També, segons la informació oficial que s’ha facilitat a l’Ajuntament, hi ha 113 persones residents al municipi que presenten símptomes del Covid19 però a les quals no se'ls ha fet la prova, que el sistema sanitari reserva, prioritàriament, a les que presenten un quadre clínic d'infecció respiratòria aguda de gravetat o que estan hospitalitzades. 

Recentment també s’ha publicat el primer informe de l'Observatori del Vallès Occidental sobre l’impacte del coronavirus als municipis de la comarca. Segons aquest estudi, l'Àrea Bàsica de Salut (ABS) de Castellbisbal és de les que presenta una menor incidència de la malaltia sobre la població.

L'Ajuntament, a més a més, ha rebut informació oficial sobre l'evolució del Covid19 per part del Consorci Sanitari de Terrassa. Segons aquest organisme, a data d'ahir, 31 de març, han ingressat a l’Hospital de Terrassa 16 persones residents a Castellbisbal, amb una edat mitjana de 66 anys, 10 de les quals ahir seguien ingressades al centre. De les sis restants, tres tenen l'alta i estan en aïllament a casa seva, una està derivada a un altre centre hospitalari i dos són defuncions.

En aquest sentit, cal remarcar que malgrat que aquests dies, des de la declaració de l'Estat d'alarma, el consistori ha tingut coneixement de la defunció de més veïns i veïnes del municipi,  la informació oficial que ens traslladen els serveis sanitaris que atenen la nostra població és que a data de 31 de març només es pot confirmar la mort de dues persones que van donar positiu en les proves del coronavirus.

Darrera actualització: 01.04.2020 | 16:44