Diumenge es torna a posar en marxa la Jugatecambiental del parc de l’Ermita

Dijous, 18 de març de 2021 a les 10:20

Els diumenges, es faran activitats per conèixer els recursos naturals que tenim a l’abast i per descobrir el valor de la flora i fauna del nostre entorn.


Diumenge, es torna a posar en marxa la Jugatecambiental del parc de l’Ermita. Es tracta d’un espai de lleure on, a través d’activitats i jocs, les famílies i els infants poden descobrir la flora i la fauna que existeix al nostre entorn i que, sovint, passa desapercebuda. Aquesta serà la segona edició de la Jugatecambiental que es va estrenar a la tardor.

El programa d’activitats inclou tallers per conèixer els nostres boscos i els animals que hi viuen, però també activitats de sensibilització per a l’estalvi dels recursos energètics. A més, s’hi faran activitats manuals i jocs. Tot plegat perquè, d’una manera lúdica i en família, els infants puguin conèixer la biodiversitat que ens envolta i aprendre la importància de respectar el medi ambient.

La Jugatecambiental obrirà els diumenges d'11.30 a 13.30 hores i les activitats i tallers específics setmanals es faran a les 12.00 h.

La temporada de primavera de la Jugatecambiental comença aquest cap de setmana i s’allargarà fins al 6 de juny.

Darrera actualització: 18.03.2021 | 10:36