El Servei municipal d’Ocupació reforça l’assessorament laboral per atendre dubtes sobre l’impacte del coronavirus

Divendres, 3 d'abril de 2020 a les 00:00

Les consultes es poden exposar per correu electrònic a l'adreça borsatreball@castellbisbal.cat, omplint un formulari web o mitjançant WhatsApp al telèfon 673 61 03 06

 


L'Ajuntament, mitjançant el personal del Servei municipal d'Ocupació, ha posat a disposició de la població de Castellbisbal un servei per atendre consultes en matèria laboral i orientar la ciutadania davant la situació d'excepcionalitat generada per la crisi sanitària del coronavirus, que està provocant importants efectes sobre l'activitat econòmica i gran incertesa en el col·lectiu de persones treballadores.

L'objectiu és que mitjançant aquest servei d'assessorament laboral, la població empadronada a Castellbisbal que ho necessiti pugui resoldre els dubtes que pugui tenir si està afectada per un expedient de regulació temporal d'ocupació (ERTO) o per algun acomiadament, o bé sobre com renovar la tarjeta de prestació o subsidi durant aquests dies d'Estat d'alarma o, per exemple, saber quines prestacions per desocupació es poden sol·licitar.

Les consultes es poden adreçar per correu electrònic a borsatreball@castellbisbal.cat o bé omplint el següent formulari, que també està disponible al web municipal. També s'ha habilitat el telèfon 673 61 03 06 per fer consultes per WhatsApp. En aquest cas, l'atenció telefònica serà de dilluns a divendres, de 8.30 a 14.30 hores.

 

Darrera actualització: 03.04.2020 | 14:25