Èxit de participació als programes aquàtics adreçats a persones amb diversitat funcional

Divendres, 21 d'octubre de 2022 a les 00:00

Prop d’una vintena de persones participen en les classes gratuïtes de natació adaptada que s’ofereixen a l’Illa Esportiva


Un total de 18 persones amb diversitat funcional s’han apuntat aquesta temporada als programes aquàtics adaptats que ofereix l’Illa Esportiva.

“Estem parlant d’un increment de participants del 23 % respecte a les xifres de l’any passat, fet que demostra la bona acollida i l’èxit de l’activitat”, destaca la regidora d’Esports, Susanna Solé.

Les classes, que són gratuïtes i adreçades a persones de totes les edats, es realitzen setmanalment i es programen amb un monitor especialista que treballa individualment amb l’alumnat. La finalitat és afavorir l’adaptació al medi aquàtic de les persones participants i millorar la seva autonomia personal, així com la salut en general.

La iniciativa està impulsada per les regidories d’Esports i de Serveis a les Persones, que ofereixen aquest servei gratuït a la població de Castellbisbal.

“Enguany destinem prop de 27.000 euros del pressupost municipal a finançar aquest projecte que té l’objectiu de potenciar la participació inclusiva de les persones amb diversitat funcional en l’activitat física i esportiva”, assenyala la regidora de Serveis a les Persones, Melani Solís.

Les persones interessades en rebre informació i/o inscriure’s als programes aquàtics adaptats poden contactar amb l’Illa Esportiva trucant al 93 772 23 90 o enviant un correu electrònic a l’adreça illaesportiva@castellbisbal.cat 

Darrera actualització: 21.10.2022 | 13:30