L’Ajuntament posa en marxa un nou recurs per afavorir l’ocupació juvenil

Divendres, 29 de gener de 2021 a les 00:00

Mitjançant el programa Referents d’Ocupació Juvenil s’ofereix orientació laboral i assessorament en relació a la formació ocupacional al jovent entre 16 i 29 anys interessat en trobar feina


L’Ajuntament de Castellbisbal s’ha acollit al programa Referents d’Ocupació Juvenil que impulsa el Consell Comarcal del Vallès Occidental amb l’objectiu de facilitar i acompanyar al jovent en el pas del sistema educatiu al laboral i/o ocupacional.

La iniciativa, cofinançada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu, s’adreça al jovent entre 16 i 29 anys que vol incorporar-se al mercat laboral, als quals ofereix acompanyament personalitzat a l’hora de prendre decisions sobre la continuïtat formativa o la recerca activa de feina. D’aquesta manera, es posa al seu abast els recursos més convenients en funció de les casuístiques personals i/o socials de cadascú.

A Castellbisbal, el programa Referents d’Ocupació Juvenil compta amb la presència d’una orientadora que, des de principis d’any, atén les consultes del jovent al Punt d'Informació Juvenil tots els dimecres, de 9.00 a 16.00 hores. Per contactar i demanar cita prèvia cal enviar un correu electrònic a l’adreça riusfm@ccvoc.cat o bé trucar o enviar un WhatsApp al 627.886.231.

Darrera actualització: 29.01.2021 | 14:33