L’Ajuntament reforça el servei de neteja per fer front al coronavirus

Divendres, 20 de març de 2020 a les 10:00

Entre d’altres mesures s’estan fent tasques de desinfecció als contenidors d’escombraries i dels parcs infantils, que s’han precintat amb l’objectiu de limitar-ne l’accés


L’Ajuntament ha modificat el servei de neteja municipal per adaptar-se a les necessitats derivades del coronavirus i evitar la seva propagació.

Una de les primeres mesures que s’han adoptat ha estat el reforç de la neteja i desinfecció dels contenidors d’escombraries, especialment de les bústies, què és la part que entra en contacte amb les  persones que han d’obrir el contenidor i abocar els residus.

Aquests dies també s’està fent una neteja a fons del mobiliari urbà, com ara els bancs, baranes, papereres i marquesines de l’autobús, a més a més dels parcs infantils, que s’han precintat amb l’objectiu de limitar l’accés a aquests espais.

Igualment, s’està fent un reforç de la neteja a tots els centres educatius públics del municipi. A més de desinfectar el mobiliari escolar, s’està tenint especial cura en netejar el material de les aules i dels espais comuns, com ara els menjadors i lavabos.

Darrera actualització: 19.03.2020 | 14:56