L’Ateneu Cooperatiu del Vallès Occidental obre un punt d’atenció al municipi

Dimarts, 8 de maig de 2018 a les 00:00

Tècnics especialistes, assessoraran i acompanyaran a les persones que estiguin interessades a començar un projecte cooperatiu al municipi.


A partir del proper 22 de maig, Castellbisbal comptarà amb un punt d’atenció de l’Ateneu Cooperatiu del Vallès Occidental, de manera que les tardes de cada tercer dimarts de mes i fins al 16 d’octubre, un tècnic professional atendrà, a la sala de reunions de la planta -1 de l’Ajuntament,  totes aquelles persones i entitats del municipi interessades en l’economia social. Aquesta atenció està subvencionada per l’Ajuntament, fruit del compromís de col·laboració que s’ha signat amb l’Ateneu Cooperatiu del Vallès Occidental.

Segons el regidor de Promoció Econòmica, Enrico Martinelli, “la iniciativa respon a la voluntat de l’equip de govern de transmetre els valors de justícia social i igualtat d’oportunitats, a més de generar riquesa i ocupació al municipi mitjançant el foment de projectes cooperativistes i d’economia social”.

L’acte de presentació del punt d’atenció de l’Ateneu Cooperatiu va tenir lloc el passat 17 d’abril amb una jornada formativa que va comptar amb una desena de participants.

Darrera actualització: 08.05.2018 | 12:34