L'equip de govern presenta a l'oposició la seva proposta de congelació d'impostos per al 2018

Dijous, 14 de setembre de 2017 a les 15:24

La proposta la va presentar l'alcalde durant la Junta de Portaveus d'ahir a la tarda. En la reunió, també es va convidar als grups polítics a participar en l’elaboració del pressupost de l’any vinent

Ahir a la tarda, l’alcalde de Castellbisbal, Joan Playà, va fer arribar als portaveus dels diferents grups polítics municipals amb representació al consistori la seva voluntat de congelar els impostos municipals per a l’any que ve. La comunicació es va fer en el decurs de la reunió de la Junta de Portaveus: un òrgan deliberatiu que es reuneix cada dos mesos des de l’inici d’aquest mandat i on l’alcalde presenta a la resta de grups polítics aquells projectes i temes rellevants per al municipi, així com les diferents línies de treball.

Playà va explicar que l’equip de govern desitja mantenir els mateixos impostos que aquest 2017 i, per tant, tornar-los a congelar, ja que els impostos d’enguany ja són els mateixos que els del 2016. Segons l’alcalde, “els esforços van dirigits a congelar, per tercer any, la recaptació d’impostos i taxes municipals per alleugerir la càrrega fiscal als ciutadans” i, per tant, assegura que només es faran petites modificacions en el redactat d’algunes ordenances.

Els grups de l’oposició estudiaran ara la proposta del consistori de manera que puguin fer-hi totes les aportacions que considerin adients i que aquestes puguin ser debatudes i incorporades en el document d’ordenances municipals que s’ha d’aprovar en el Ple del mes d’octubre.


Pressupostos 2018
D’altra banda, en la Junta de Portaveus d’ahir també es va convidar a tots els grups polítics a participar en l’elaboració dels pressupostos de 2018, que s’han d’aprovar a finals de novembre. A més, es va informar d’altres temes com la pacificació del trànsit al centre del nucli urbà o la redacció d’un Reglament per constituir un Consell Municipal de Salut.

Darrera actualització: 16.02.2018 | 13:20