Consultes sobre expedients en tràmit

Per a realitzar consultes sobre un expedient ja en tràmit o de tipus tècnic, teniu a la vostre disposició l’adreça electrònica del departament de patrimoni urbà: patrimoni.urba@castellbisbal.cat 

Es imprescindible que les vostres consultes us identifiqueu correctament per poder donar-vos una resposta més precisa i entenedora. Cal que ens indiqueu les dades següents:

  • Identificar l’expedient en tràmit si existeix.
  • Adreça de la consulta (nom del carrer i número i/o ref. cadastral).
  • Identificació de l’interessat (nom i cognoms)
  • Número de telèfon del mateix.

S’ha de plantejar la consulta al més concretament possible i el nostre departament us respondrà a través d’aquest mateix canal en la major brevetat possible. 

Cal que tingueu en compte que l’adreça electrònica del departament de patrimoni urbà és un canal informal que no substitueix l’emissió d’un acte administratiu amb motiu d’una petició degudament registrada en el Registre municipal d’entrada de documents de l’Ajuntament. Aquest té com a finalitat la de resoldre dubtes puntuals sobre normativa aplicable o l’estat d’un expedient. No és possible donar una informació global que correspon a l’assessorament de tècnics particulars.  

Departament d'Urbanisme

Avinguda Pau Casals, 9 - 08755 Castellbisbal - Barcelona
Telèfon: 93 772 02 25
Adreça electrònica: urbanisme@castellbisbal.cat
Horari:  
de dilluns a divendres de 08.30h a 14.30h
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 30.06.2023 | 12:53