Subscripció al canal de WhatsApp de l'Ajuntament de Castellbisbal

Dijous, 30 de novembre de 2023 a les 00:00

WhatsApp és actualment la principal eina de missatgeria instantània i ara, amb a nova funcionalitat ‘Canals’ de l’aplicació de Meta, es pot difondre de forma ràpida, senzilla i privada continguts d’alt valor per a la ciutadania. També facilita que aquesta informació oficial es pugui compartir ràpidament i arribi a molta més gent. Són una eina de comunicació unidireccional perquè les persones usuàries puguin seguir de forma privada allò que els interessa. 

L'Ajuntament de Castellbisbal disposa d'un canal oficial en aquesta plataforma per oferir contingut actual i útil a la població.

Seguint el model ja consolidat a Telegram, les persones seguidores del canal de WhatsApp de l'Ajuntament rebran periòdicament als seus telèfons mòbils continguts d’interès local i de servei públic, i especialment tots els avisos d’incidències que afectin el municipi. Aquesta, de fet, és la principal finalitat del canal: informar al més aviat possible la població de les afectacions a la via pública, incidències amb els serveis o canvis en la programació d’activitats, per exemple.

Com fer la subscripció?

La funcionalitat 'Canals' apareix a l'obrir l'aplicació de WhatsApp, en una pestanya anomenada ‘Actualitzacions’ (‘`Novedades’ ens els dispositius configurats en castellà).

Per rebre les novetats de l'Ajuntament de Castellbisbal a WhatsApp cal:

  1. Obrir l’última versió de l’aplicació al telèfon o al navegador web.
  2. Accedir-hi des de l’enllaç www.castellbisbal.cat/whatsapp o cercar “Ajuntament de Castellbisbal” a l'apartat ‘Actualitzacions > Canals’ de l’aplicació.
  3. Seleccionar el canal.
  4. Prémer el botó ‘Segueix’.
  5. Un cop es segueix el canal, es poden activar les notificacions dels missatges que enviï l’Ajuntament clicant sobre la campaneta que apareix a la part superior de la pantalla.

 

Darrera actualització: 07.12.2023 | 10:37