Pla Local d'Igualtat "Ni més, ni menys"

 

L’Àrea d’Igualtat de l’Ajuntament de Castellbisbal convida a tota la població a participar en la Comissió ciutadana per l’elaboració del II Pla d’Igualtat de ciutadania de Castellbisbal

Després de la presentació del passat 9 de març, encarem un procés de participació ciutadana mitjançant la creació d’una Comissió formada per persones de Castellbisbal o vinculades d’alguna manera a la població, que vulguin aportar les seves inquietuds i/o reflexions a l’entorn de la igualtat i col·laborar en el disseny de les accions a dur a terme en els propers anys a la nostra població.

Tothom és convidat a participar en aquesta Comissió de treball del Pla d’Igualtat: persones particulars, representants d’entitats, professionals de tots els àmbits que treballin dins o fora de la població...homes i dones, grans i joves, la pluralitat de perfils que aportin la seva visió/opinió farà molt més enriquidor i útil tot el procés.

 

Objectiu i àmbits de treball

L’objectiu és conèixer de primera mà la realitat de la ciutadania del municipi: necessitats, interessos, quines són les seves expectatives o, simplement, quina és la seva opinió. Tenim molt a dir, i ho farem reflexionant plegats al voltant de les sis línies estratègiques d’actuació del Pla, sobre les quals treballarem ja en aquesta sessió.

  • Compromís amb la igualtat
  • Acció contra la violència de gènere
  • Drets i qualitat de vida
  • Coeducació i transmissió d’una cultura igualitària
  • Reformulació dels treballs i dels temps
  • Reconeixement del lideratge i la participació de les dones


Les desigualtats d’oportunitats i les discriminacions en societat són una realitat que en major o menor grau ens afecta a tots i totes i a les nostres famílies, i per això és important posar-hi el nostre granet de sorra, perquè només a través dels petits canvis individuals, locals, arribarem a aconseguir la transformació social necessària perquè puguem arribar a parlar d’igualtat efectiva, real.

Us hi esperem!!, us agrairem confirmeu la vostra assistència al c/e: igualtat@castellbisbal.cat, així com que ens feu arribar qualsevol dubte o suggeriment que us pugui sorgir al respecte.
Darrera actualització: 17.07.2017 | 12:31