Ja en tens 18!

Dilluns, 20 de setembre de 2021 a les 00.00 h

Ja en tens 18! neix amb el propòsit i la il·lusió d'apropar l'oferta cultural d'Els Costals als i les joves de Castellbisbal. Per això, convidem a totes i tots els que en feu 18 aquest any i a un/a acompanyant a gaudir de la cultura a través dels espectacles programats a Els Costals*.

Com funciona?

 1. Consulta la programació a www.elscostals.cat per informar-te dels espectacles que estan programats.
 2. Apropa't a la taquilla d'Els Costals amb el teu DNI en vigor i adreça correcta.
 3. Tria l'espectacle* i recull la teva entrada.
 4. Signa conforme has recollit la teva invitació.

Què cal tenir en compte?

Fer ús de les invitacions del programa Ja en tens 18! implica l'acceptació de les següents indicacions. Si us plau, llegeix-les amb atenció:

 1. Aquesta promoció dona dret a una única entrada gratuïta per a la persona que fa 18 anys i un/a acompanyant i serà personal i intransferible per al/ a la titular i el /la seu/seva acompanyant.
 2. Cal complir els requisits d'edat i residència a Castellbisbal.
 3. És imprescindible adquirir l'entrada a la taquilla d'Els Costals.
 4. Cal identificar-se amb el DNI a l'hora de fer l'adquisició i recollida de la invitació.
 5. Cada invitació és vàlida per a un sol ús.
 6. El nombre d'entrades disponibles resta subjecte a la disponibilitat de cada espectacle a l'hora de fer-ne la recollida. Consulta la programació amb previsió.
 7. Invitacions vàlides per a qualsevol espectacle programat a l'auditori d'Els Costals des de l'1 de gener i fins al 31 de desembre de l'any en el qual fas 18 anys. Resten exclosos els actes programats a l'Espai Foier de baix de l'auditori, així com els programats per entitats i/o programadors aliens a l’Ajuntament de Castellbisbal.
 8. No acumulable amb altres promocions. Invitacions no bescanviables per diners.
 9. Caldrà acreditar-se amb el DNI el dia de l'espectacle.
 10. Per a qualsevol dubte o aclariment, pots trucar al telèfon 93 772 38 83 o enviar un correu electrònic a joventut@castellbisbal.cat
 11. Llegeix també les condicions que trobaràs al web d'Els Costals.

* IMPORTANT! Invitacions vàlides per a qualsevol espectacle programat a l'auditori d'Els Costals des de l'1 de gener i fins al 31 de desembre de l'any en el qual fas 18 anys. Resten exclosos els actes programats a l'Espai Foier de baix de l'auditori, així com els programats per entitats i/o programadors aliens a l’Ajuntament de Castellbisbal.

Darrera actualització: 09.06.2023 | 17:17