Dinar de gent gran

Dissabte, 7 d’octubre de 2023 a les 14:00

A les 14.00 hores, al Casal Cultural i Recreatiu

L'alumnat del Programa de Formació i Inserció (PFI) d'auxiliar d'hostaleria de l'Escola Barcanova de Santa Perpètua de la Mogoda, que es preparen per a la incorporació al món laboral, ens faran el menjar, es cuidaran del parament de les taules i serviran el dinar.

A més, a les 16.30 hores, podreu gaudir d'un espectacle musical inspirat en les coreografies de les millores pel·lícules musicals de la història: Grease, Cabaret, Singin in the rain, Molin Rouge, West Side Story, etc. Aquesta actuació està oberta a tothom que hi vulgui assistir i l'entrada és gratuïta

Aforament limitat

Inscripcions: dies 28 i 29 de setembre, de 9.00 a 13.00 h i de 16.00 a 19.00 h

Notes per a les inscripcions a les activitats i venda d'entrades:

  • Cal portar el carnet de Serveis Socials de Castellbisbal per a la gent gran o acreditar que s'està empadronat al municipi i que s'és major de 65 anys.
  • Els acompanyants que no tinguin el carnet de Gent Gran o no siguin empadronats al municipi amb més de seixanta-cinc anys, hauran d'abonar 12 € en el moment de fer la inscripció.
  • S'entén com a acompanyant, el cònjuge de la persona amb carnet de Gent Gran de Castellbisbal o un familiar d'assistència per necessitat de salut o dependència.
  • Si una persona s'ha inscrit a un acte i, finalment, no pot assistir-hi, cal que ho comuniqui al Casal de la Gent Gran (tel. 93 772 18 44)

En cas que algú pateixi alguna al·lèrgia o intolerància alimentària, cal comunicar-ho en el moment de la inscripció. No es faran canvis de menús el dia de l'acte.

Casal Cultural i Recreatiu. Teatre

Av. de Pau Casals, 7 - 08755 Castellbisbal - Barcelona
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 19.09.2023 | 17:37