Nova campanya de tractaments fitosanitaris al nucli urbà i les urbanitzacions

Dijous, 24 de març de 2022 a les 00:00

Les actuacions, que consisteixen en polvoritzar herbicides als paviments durs per controlar la proliferació d’herbes no desitjades, començaran la setmana vinent i està previst que acabin el proper 7 d’abril.

L’Ajuntament de Castellbisbal, mitjançant l’empresa Ferrovial-CESPA, adjudicatària del servei de manteniment de jardineria del municipi, posarà en marxa la setmana vinent un conjunt d’actuacions per controlar la proliferació d’herbes no desitjades a diferents espais del nucli urbà i les urbanitzacions.

Els tractaments, que consistiran en polvoritzar herbicides als paviments durs, començaran dilluns, 28 de març, als nuclis residencials de Can Santeugini, Santa Teresita, Can Campanyà i Costablanca.

Normalment els treballs es faran entre les 7.30 i les 14.30 hores, a excepció de Can Santeugini, on s’actuarà a les tardes, a partir de les 14.00 i fins les 20.30 hores. En tots els casos les tasques es portaran a terme aplicant-hi les mesures de precaució i seguretat establerts en aquests tipus d’actuacions. En aquest sentit, cal destacar que tots els productes fitosanitaris utilitzats a Castellbisbal són els que el Ministeri d’Agricultura i Pesca, Alimentació i Medi Ambient (MAPAMA) autoritza per a l’ús de parcs i jardins i que es troben inclosos en el registre oficial de productes fitosanitaris

Calendari de treball

Darrera actualització: 24.03.2022 | 09:32