Tall de trànsit en un tram de la variant que va del cementiri al Canyet

Dimecres, 1 d'octubre de 2014 a les 14:00

El motiu són les obres de reparació del clavegueram, treballs que tenen una durada prevista d’un mes.

Aigües de Castellbisbal Empresa Mixta ha iniciat aquesta setmana les obres de reparació del clavegueram que transcorre soterrat per la carretera B-150, la variant que uneix El Canyet amb la rotonda del cementiri. Amb motiu d’aquests treballs, a partir d’aquesta tarda, a les 15.00 hores, es tallarà el trànsit per aquesta via en els dos sentits de la marxa, entre la rotonda del Cementiri i la rotonda de Castellbisbal Sud, donat que el tram afectat per les obres és el que hi ha entre el carrer de l’Esperanto i l’avinguda Gaudí.

Segons Aigües de Castellbisbal Empresa Mixta les obres s’allargaran unes quatre setmanes, temps durant el qual la carretera B-150 estarà tallada al trànsit. Per aquest motiu, els vehicles pesants i camions es desviaran a partir d’avui a les 15.00 hores per la carretera B-225, que transcorre paral·lela a l’autovia A2 entre l’estació de RENFE i El Canyet. Pel que fa als cotxes, aquests es desviaran pels carrers de l’eixample, prioritàriament per l’avinguda de Sant Vicenç, l’avinguda de Pau Casals i el carrer del Castell del Benviure.

Les obres de reparació del clavegueram pel tram afectat de la carretera B-150 van començar, d’urgència, el dilluns passat, 29 de setembre. Des d’aleshores, i fins avui a les 15.00 hores, està tallat al trànsit un carril, el que va direcció Molins de Rei, i s’hi dóna pas alternatiu amb un semàfor regulador.

Darrera actualització: 28.10.2019 | 15:02