S'activa la fase d'alerta del Pla NEUCAT a Castellbisbal

Dimecres, 4 de febrer de 2015 a les 09:43

Protecció Civil ha activat la fase d’alerta del Pla especial d’emergències per nevades a Catalunya (NEUCAT) d’acord amb les previsions emeses pel Servei Meteorològic de Catalunya i per les afectacions que se’n poden derivar.

 

Amb motiu del temporal de neu hi ha algunes afectacions al municipi:

  • El servei de transport escolar de les 16.30 hores queda restablert 
  • L'assistència als centres educatius del municipi es manté a criteri de les famílies
  • Atès que la carretera c-243 (Martorell-Terrassa) torna ha estar transitable és restableix el servei de transport urbà L2 pel sector de Can Santeugini-Costablanca a partir de les 11.34h
  • Les línies de bus urbà L1, L2 al sector Comte de Sert-Can Costa, LRubí i L67 (BCN) de moment funcionen amb normalitat.
  • La Penya Blaugrana de Castellbisbal ha suspès totes les activitats previstes per aquesta tarda.

Davant aquesta situació també es demana precaució a totes les persones que facin ús dels espais oberts, especialment als conductors de vehicles davant la possibilitat que es formin plaques de gel en combinació amb les precipitacions i les baixes temperatures.

A través d’aquests enllaços trobareu els consells de què cal fer amb motiu del temporal de neu si sou a casa o en un edifici, si heu de sortir al carrer, si heu de fer desplaçaments en cotxe i si us trobeu dins del vehicle, a la carretera.

Darrera actualització: 12.12.2019 | 18:05