Reforç del Bus de l'Estació d'aquest dissabte amb motiu de la manifestació "Volem acollir"

Divendres, 17 de febrer de 2017 a les 11:53

L’Ajuntament ha incorporat una nova expedició del Bus de l’Estació a les 14.10 hores per facilitar els desplaçaments en transport públic.

L’Ajuntament de Castellbisbal ha reforçat el servei de Bus de l’Estació de demà dissabte, 18 de febrer, incorporant-hi una nova expedició que sortirà des de la parada de Ca n’Amat a les 14.10 hores. 

L’ampliació del servei respon al fet que es preveu que demà, en aquesta franja horària, es produeixi un increment significatiu de l’afluència de viatgers del transport públic per assistir a la manifestació que es farà a Barcelona a les 16.00 hores sota el lema “Volem acollir”.

El bus especial de demà, a les 14.10 hores, s’afegeix als habituals dels dissabtes que surten de Ca n’Amat a les 13.47 i a les 14.47 hores.

Amb la incorporació d’aquesta nova expedició del bus, les regidories de Cooperació, i Medi Ambient i Sostenibilitat volen donar facilitats als veïns del poble que optin pel transport públic com a mitjà per anar a la mobilització.

 

Dades pràctiques

  • Per conèixer els horaris del Bus de l’Estació dels dissabtes: feu clic aquí.
  • S’afegeix un bus especial a les 14.10 hores. Recordeu que els caps de setmana, el Bus de l’Estació circula en sentit invers als dies laborables. Surt de la parada de Ca n’Amat en direcció cap al cementiri.
  • Inici de la manifestació: 16.00 hores. Més informació: www.casanostracasavostra.cat
  • Horaris de tornada del Bus de l’Estació: els habituals del dissabte. Feu clic aquí.

 

Darrera actualització: 03.12.2019 | 17:51