A partir d’avui, la carretera B-150 estarà tallada al trànsit entre la rotonda de l'avinguda Molins de Rei i la cruïlla amb l’avinguda Gaudí

Divendres, 2 de novembre de 2018 a les 00:00

El motiu de la interrupció de la circulació en aquest tram és la necessitat de fer unes obres urgents de reparació de la xarxa de clavegueram que passa per sota de la carretera

A partir d’avui, la carretera B-150 estarà tallada en el tram comprès entre la rotonda de l’avinguda de Molins de Rei i la cruïlla amb l’avinguda d’Antoni Gaudí.

El tall en la circulació del trànsit és necessari perquè cal fer unes obres de reparació urgents en el sistema de clavegueram que passa per sota de la carretera. La previsió inicial és que les obres, que executa la companyia d’Aigües de Castellbisbal, tinguin una durada d’un mes.

Obres
En concret, es treballarà en dos punts de la xarxa. El primer està situat davant del parc de les Destreses i comportarà canviar el col·lector i reparar l’esvoranc que s’hi ha produït aquesta mateixa setmana.

Aprofitant el tall de carretera es farà una segona reparació que estava prevista per a més endavant, però que també és necessària i que consistirà en substituir un altre col·lector situat en aquest mateix tram de la variant.

Aquestes dues reparacions són similars a la que es va fer al 2014, però, en cap cas, són en el mateix punt que es va reparar llavors. En aquella ocasió, també es va haver de tallar la circulació del trànsit durant un mes.

Passos alternatius
Mentre la carretera B-150 estigui tallada al trànsit, l’accés i sortida del poble es podrà fer amb normalitat, però tenint en compte que la rotonda de l'avinguda de Molins de Rei només serà de sortida cap a Rubí i Molins i que l’accés per l’avinguda d’Antoni Gaudí només permetrà anar en direcció cap a la rotonda del cementiri.

Les principals dificultats d’aquest tall seran per als camions de gran tonatge que utilitzen la carretera B-150 com a pas de connexió entre l’autovia A2 i l’autopista AP7. Per a aquests casos, s’ha habilitat un recorregut alternatiu a través del polígon industrial Sant Vicenç (carretera B-225 i c.Ferralla). Aquesta ruta alternativa estarà convenientment assenyalada per evitar que, per error, els camions de gran tonatge accedeixin al nucli urbà.

Darrera actualització: 05.11.2018 | 15:23