A partir de demà, afectacions a la línia R4 de RENFE per les obres del corredor del Mediterrani 

Divendres, 24 de juliol de 2020 a les 12:45

El trànsit entre Martorell i Sant Sadurní d’Anoia quedarà interromput i hi haurà un servei de transport per carretera entre aquestes dues estacions. La circulació en sentit Barcelona funcionarà amb normalitat.


A partir de demà, i com a conseqüència de les obres del corredor del Mediterrani, la circulació dels trens de la línia R4 (Sant Vicenç de Calders-Manresa) patirà diverses afectacions. La interrupció principal es produirà entre les estacions de Martorell i Sant Sadurní d’Anoia, ja que aquest tram quedarà tallat a la circulació i s’oferirà un servei de transport alternatiu per carretera.

Les afectacions començaran demà dissabte 25 de juliol i s’allargaran fins al 15 de novembre.

Sentit Sant Vicenç de Calders

Les persones que agafin la R4 a Castellbisbal podran circular amb normalitat fins a Martorell, però un cop siguin allà, hauran d’agafar els busos llançadora que els portaran a les estacions de Gelida o de Sant Sadurní d’Anoia. A partir de Sant Sadurní es reprendrà la circulació ferroviària, però amb una important reducció de freqüències, ja que només hi haurà un tren cada hora. Aquestes condicions seran les mateixes en ambdós sentits de la marxa.

Sentit Barcelona

Pel que fa a la circulació des de Castellbisbal i en sentit Barcelona, no hi ha previstes afectacions, de manera que els trens funcionaran en les freqüències habituals.

Manca d’informació
Un cop més, l’Ajuntament lamenta no haver tingut informació de primera mà per part d’ADIF i RENFE en relació amb les afectacions que comportaran les obres així com no haver disposat de les dades amb més temps d’antelació per poder-ne informar àmpliament a la població.

Darrera actualització: 24.07.2020 | 13:02