Afectacions a les línies del bus urbà per les restriccions del coronavirus

Dimarts, 17 de març de 2020 a les 00:00

El bus de l’Estació redueix el servei en un 50% i la L2 manté la seva freqüència de pas. Pel que fa a les línies interurbanes C6 i L66 també redueixen expedicions.


A partir de demà, 18 de març, i seguint les indicacions de les autoritats competents per fer front a la propagació del coronavirus, es reduirà el servei del transport públic a Castellbisbal. La línia on hi haurà més afectació és a la L1, el bus de l’Estació, que els dies feiners disminuirà la seva freqüència de pas en un 50%, de manera que passarà un bus per les parades cada 40 minuts i no cada 20, com fins ara. L’altre línia del bus urbà,  la L2, que connecta el centre del poble amb les urbanitzacions, no es veurà afectada per les mesures i manté el seu horari habitual.

On també hi haurà afectacions de servei a partir de demà és a les línies de bus interurbanes. La C6, que va fins a Rubí, passa de 14 a 6 expedicions al dia i la L66, que uneix Castellbisbal amb Sant Andreu de la Barca, redueix una expedició diària.

Mesures preventives

Autos Castellbisbal fa dies que ha activat un protocol de mesures de contenció del coronavirus on una de les actuacions que s’apliquen és fer una desinfecció diària dels autobusos.

Cal recordar, però, que les autoritats recomanen no sortir de casa, si no és estrictament necessari i que en cas de fer ús del transport públic, el nivell d’ocupació no pot superar un terç de la capacitat màxima perquè cal mantenir una distància superior a un metre entre els viatgers. A més, les persones usuàries hauran d’entrar i sortir per la segona porta, no per la porta del costat del conductor.

Darrera actualització: 17.03.2020 | 14:42