Calendari fiscal municipal per al 2019

Dimecres, 27 de febrer de 2019 a les 15:42

Ja es pot consultar el calendari fiscal municipal; el primer impost que es posarà al cobrament és el de vehicles de tracció mecànica, l’1 de març

L’Oficina de Recaptació i Gestió Tributària de la Diputació de Barcelona (ORGT) ja ha fet públic el calendari fiscal del 2019 per a Castellbisbal segons el qual, el primer impost que es posarà al cobrament és el de vehicles de tracció mecànica que es podrà pagar a partir d’aquest divendres, 1 de març.

La propera data a tenir en compte és el dia 2 de maig, quan es cobrarà la primera fracció de l’impost de béns immobles (IBI) a aquells contribuents que el tinguin domiciliat; per a la resta, el termini de pagament serà del 2 de maig al 2 de juliol. I també al maig començarà el període per pagar la taxa per entrada de vehicles (guals). La resta d’impostos (el de béns immobles rústics i el d’activitats econòmiques), es cobraran a partir de setembre.

Alertes de pagament al mòbil o correu electrònic

Les persones que tinguin els rebuts domiciliats poden subscriure’s, gratuïtament, al servei d’alertes de l’ORGT que envia un missatge al mòbil o al correu electrònic del contribuent uns dies abans que es faci el càrrec del rebut en el compte bancari.

Darrera actualització: 27.02.2019 | 15:51