Demà, les parades de bus de l’avinguda de Molins de Rei i del carrer de l’Estació quedaran anul·lades de 10.00 a 11.00 hores

Dimecres, 9 de setembre de 2020 a les 14:18

La interrupció del servei és conseqüència d’unes operacions de càrrega i descàrrega de maquinària que caldrà fer al carrer de l’Estació.


Demà dijous dia 10 de setembre, entre les 10.00 i les 11.00 hores, la parada de bus de l’avinguda de Molins de Rei (davant del Casal Infantil El Mirador) i la del  carrer de l’Estació quedaran anul·lades. El motiu de la interrupció del servei és que cal realitzar unes operacions de càrrega i descàrrega de maquinària al carrer de l’Estació que impediran que el bus pugui fer el recorregut habitual.

Tot i que s’instal·laran cartells informatius a les parades, l’Ajuntament reforçarà el servei d’informació a les persones usuàries amb la presència de l’agent cívic que informarà dels talls i de les parades més properes.

Les línies afectades per aquesta anul·lació són la L1 (Bus de l’Estació), la L2a i la L66. La resta, funcionaran amb normalitat, ja que no s’aturen en aquests dos punts.

Darrera actualització: 09.09.2020 | 14:31