El Bus de l'Estació només farà horari especial d'estiu del 7 al 18 d'agost

Dilluns, 31 de juliol de 2017 a les 13:30

D’aquesta manera, es repeteix l’horari que es va implantar l’any passat i que va afavorir un augment del 91,5% del nombre d’usuaris a l’agost.

 

Aquest mes d’agost, el Bus de l’Estació (L1) només farà horari especial durant la segona i la tercera setmanes d’agost. Això significa que del 7 al 18 d’agost (ambdós inclosos) el Bus de l’Estació farà horari de dia festiu mentre que durant la resta del mes s’oferirà el servei habitual de tot l’any.

Es tracta d’una ampliació de servei que l’Ajuntament va implantar l’any passat i que es repeteix enguany després de comprovar que va permetre aconseguir un gran increment del nombre d’usuaris de la línia.

En concret, al 2015, quan el Bus de l’Estació va fer horari reduït durant tot el mes, es van registrar 3.891 viatgers. En canvi, al 2016, quan els horaris reduïts van afectar només la segona i la tercera setmanes, la quantitat d’usuaris va créixer en un 91,5% fins arribar als 7.455 viatgers.

El regidor de Medi Ambient i Mobilitat, Enrico Martinelli, ha explicat que aquesta és una mesura més per millorar el servei que l’Ajuntament ofereix al ciutadà en matèria de transport públic, en un moment en què les dades d’usuaris registrats confirmen que si s’ofereix un bon servei cada vegada hi ha més gent que opta pel transport públic per davant del vehicle privat.

L2
Pel que fa a la línia L2, cal recordar que farà horari de dia festiu durant tot el mes d’agost, tal com és habitual en els darrers anys.

Darrera actualització: 13.12.2019 | 18:00