Es reforça el servei del Bus de l'Estació amb motiu de la manifestació "No tinc por"

Divendres, 25 d'agost de 2017 a les 13:11

S'incorporen dues expedicions a les 15.17 h i a les 16.17 h amb l’objectiu de facilitar els desplaçaments a Barcelona en transport públic.

 

L’Ajuntament de Castellbisbal ha reforçat el servei de Bus de l’Estació de demà dissabte, 26 d’agost, incorporant-hi dues noves expedients que sortiran des de la parada de Ca n’Amat a les 15.17 i a les 16.17 hores.

L’ampliació del servei respon al fet que es preveu que demà, en aquesta franja horària, es produeixi un increment significatiu de l’afluència de viatgers dels transport públic per assistir a la manifestació que es farà a Barcelona per mostrar el rebuig pels atemptats terroristes de Barcelona i Cambrils i que es desenvoluparà sota el lema No tinc por.

Els busos especials de demà s’afegeixen als habituals dels dissabtes i permetran que entre les 14.47 i les 16.47, circuli un autobús cada mitja hora.

Amb la incorporació d’aquesta nova expedició del bus, les regidories de Cooperació, i Medi Ambient i Sostenibilitat volen donar facilitats als veïns del poble que optin pel transport públic com a mitjà per anar a la mobilització.

 

Dades pràctiques

S’afegeixen dos busos especials a les 15.17 h i a les 16.17 h. Recordeu que els caps de setmana, el Bus de l’Estació circula en sentit invers als dies laborables. Surt de la parada de Ca n’Amat en direcció cap al cementiri.

Per conèixer els horaris del Bus de l’Estació dels dissabtes: feu clic aquí.

Renfe reforça el servei i a la R4 i hi circularan cinc trens per hora i sentit. Per a més informació, feu clic aquí.

Inici de la manifestació: 18.00 hores, als Jardinets de Gràcia. Per a més informació, feu clic aquí.

Horaris de tornada del Bus de l’Estació: els habituals del dissabte. Feu clic aquí.

 

Darrera actualització: 03.12.2019 | 17:52