L’Ajuntament programa tractaments preventius contra la processionària del pi

Dijous, 7 de novembre de 2019 a les 00:00

Les actuacions es faran entre el 9 i el 13 de novembre a diferents espais del nucli urbà i les urbanitzacions amb l’objectiu de combatre una plaga que ataca els pins dels boscos mediterranis i també els exemplars que habiten a zones residencials


Diferents espais del nucli urbà i les urbanitzacions rebran tractaments fitosanitaris per controlar la plaga de la processionària del pi. Les actuacions, de caire preventiu, començaran aquest cap de setmana i s’allargaran fins al 13 de novembre.

L'Ajuntament, mitjançant l'empresa Ferrovial-CESPA, adjudicatària del servei de manteniment de jardineria de Castellbisbal, farà un tractament aeri (amb Bacilus Thuringiensis Kurstaki) als pins que hi ha repartits a espais públics de tot el municipi, aplicant-hi totes les mesures de precaució i seguretat establertes. Tot i així, es recomana a la població propera a les zones on es facin les actuacions que mantinguin les finestres tancades dels seus habitatges mentre hi estigui treballant el personal de la brigada.

Calendari de treball

Darrera actualització: 07.11.2019 | 12:40