Les línies L1 i L2 canvien el recorregut i els horaris dels caps de setmana i festius, a partir d’aquest dissabte

Dijous, 17 de setembre de 2020 a les 12:00

Aquestes dues línies invertiran el sentit de circulació en el tram del nucli urbà i, d’aquesta manera, es recuperaran les parades de l’avinguda de Molins de Rei i del carrer de l’Estació.


A partir d’aquest dissabte, es produiran modificacions en el recorregut i horaris de les línies de bus urbà L1 i L2. En concret, durant els caps de setmana i dies festius, s’invertirà el sentit de la circulació dels autobusos en el tram del nucli urbà per tal que el recorregut sigui el mateix que els dies laborables.

Així doncs, els caps de setmana i festius, el recorregut dels busos de la L1 i de la L2 dins del nucli urbà serà des de l’IE Les Vinyes en direcció cap a l’Ajuntament i no en sentit sentit invers com fins ara.

El principal avantatge d’aquest canvi és que permet recuperar les parades del carrer de l’Estació i de l’avinguda de Molins de Rei que, fins ara, estaven anul·lades els caps de setmana i dies festius, ja que en fer el recorregut en sentit invers els busos no podien circular per aquests carrers.

Ajustaments horaris
Com a conseqüència del canvi de recorregut, ha estat necessari ajustar els horaris de pas per les diferents parades.

Darrera actualització: 17.09.2020 | 12:25