Millores a la xarxa de sanejament del carrer del Castell del Ben Viure

Dijous, 2 de juliol de 2020 a les 00:00

Amb motiu de les obres, del 6 al 30 de juliol es tallarà el carril de circulació del carrer que va en direcció poble amunt.

Dilluns de la setmana vinent, 6 de juliol, començaran les obres de restitució i millora de la xarxa de sanejament del carrer del Castell del Ben Viure. Els treballs, a càrrec d’AICSA, consistiran en substituir dos embornals de la calçada per uns de nous de majors dimensions i capacitat i realitzar un nou circuït de recollida d’aigües pluvials, que permetrà descongestionar la xarxa actual, que sovint es col·lapsa quan plou, formant tolls d’aigua al vial.

Com a conseqüència de les obres, del 6 al 30 de juliol es tallarà un carril del carrer del Castell del Ben Viure, per on només es podrà circular en direcció poble avall, és a dir, en el sentit del cementiri a l’avinguda Molins de Rei. Només es permetrà el pas en sentit contrari al veïnat amb aparcament a la zona afectada pels treballs.


Mínimes afectacions al transport públic

Mentre durin les obres, totes les línies de bus que passen pel carrer del Castell del Ben Viure concentraran el servei en les dues parades que es mantindran habilitades a la zona, de manera que les afectacions al transport públic seran mínimes. De fet, la previsió és adaptar el recorregut de les línies sense modificar els horaris de pas de l’autobús.

Darrera actualització: 02.07.2020 | 10:31