Modificacions del servei a la línia R4 per obres a Castellbisbal i Sant Feliu de Llobregat

Divendres, 13 de gener de 2023 a les 00:00

Les obres al Corredor del Mediterrani al seu pas per Castellbisbal i les que s'estan fent a l'entorn de l'estació de Sant Feliu de Llobregat repercutiran sobre la circulació de la línia R4 que a partir d'avui i fins a principis de febrer modificarà alguns horaris i serveis.


Les actuacions que Adif està executant per a la integració urbana del ferrocarril a Sant Feliu de Llobregat, que comporta la construcció d'una estació provisional, conjuntament amb les obres del futur Corredor Mediterrani en l'àrea de Castellbisbal, obliguen a establir un servei alternatiu per carretera per als últims trens de la R4 dels divendres, dissabtes i diumenges i pels primers de dissabte, diumenge i dilluns al trajecte Cornellà – Martorell. 

Segons el comunicat emès per Renfe i Adif, a mesura que vagin avançant les obres s’anirà modificant l’afectació, però en tot cas es garantirà la mobilitat dels clients afectats amb transports alternatius per carretera o trens especials.

Tota la informació sobre aquestes modificacions del servei es comunicarà a través de megafonia a estacions, a l’interior dels trens, així com a les pantalles, teleindicadors i senyalització específica a les estacions de transbordament.

Més informació i horaris a:

Darrera actualització: 13.01.2023 | 09:16