Noves mesures preventives sobre el coronavirus

Divendres, 13 de març de 2020 a les 00:00

L’Ajuntament acorda el tancament dels equipaments municipals i decreta serveis mínims per garantir l’atenció a la població


Davant la situació sanitària de prevenció del coronavirus, l’Ajuntament de Castellbisbal ha decretat avui el tancament de tots els equipaments municipals, a excepció de Can Margarit i la seu de l’Ajuntament, que es mantenen oberts amb uns serveis mínims per garantir l’atenció a la ciutadania. La mesura es farà efectiva a partir d’aquest migdia, a les 15.00 hores, i estarà vigent fins que la situació es normalitzi.

Amb l'objectiu de garantir la seguretat de les persones i contribuir a reduir la pressió sobre els serveis sanitaris, el Govern municipal ha acordat també l’adopció d'un seguit de mesures que s'han recollit i publicat en un Decret d’Alcaldia.

Crida a la calma

Des de l’Ajuntament es fa una crida a la calma de la ciutadania per contribuir a gestionar aquesta situació amb la major serenitat possible. També, i seguint les indicacions de la Generalitat, es recomana a la població que limiti, en la mesura del possible, la seva activitat social i que en cas que sigui indispensable fer algun tràmit amb l’Ajuntament, es faci preferiblement per telèfon al 93 772 02 25 (OAC Ajuntament) o al 93 772 00 55 (Can Margarit), o bé telemàticament.

El Comitè Municipal d’Emergència està valorant l’evolució de la situació permanentment i en cas de noves directrius de la Generalitat es prendran les mesures oportunes, que es comunicaran a la ciutadania mitjançant els canals municipals i el portal web de l’Ajuntament, on hi ha habilitat un espai sobre el coronavirus, amb informació que s’actualitza constantment.

Darrera actualització: 13.03.2020 | 15:23