La Fira de Nadal impulsa la campanya nadalenca

Dilluns, 16 de desembre de 2013 a les 15:58

La Fira de comerciants va registrar una gran afluència de públic, durant tot el cap de setmana.


Els carrers de Pi i Margall i Major es van convertir, els dies 13 i 14 de desembre, en un autèntic mercat de Nadal, gràcies a l'impuls que la regidoria de Comerç va donar a la tradicional Fira de Nadal que, per primer cop, l'organitza directament.

L'actuació s'emmcarc en el programa d'activitats mensuals que la regidora de Comerç, Conxi Llurba, ha dissenyat per dinamitzar el comerç local. Les grans novetats de la fira d'aquest hivern van ser que permetia participar a tots els comerços sense cap cost i una ubicació més cèntrica al voltant de la Plaça de l'Església, on es va col·locar un gran arbre de Nadal.

La resposta dels comerços va ser tant bona com la del públic i els prop de 30 paradistes, en 50 carpes d'exposició que es van instal·lar, van ser visitades per centenars de persones. Pel que fa a l'oferta comercial, hi va haver de tot: des de productes de jardineria, fins a alimentació, passant per objectes de regal, roba o calçat i esports.

Activitats complementàries
La Fira també va comptar amb la participació de divereses entitats com la Colla del Bon Àpat, encarregada de fer brou i la xocolatada per a tots els assistents, els tabalers o els Diables i els Potafocs, que van posar una parada pròpia.

Un grup de veïns del poble, a més, van exposar les seves espectaculars Harley Davidson que van cridar l'atenció de grans i petits. tots ells van col·laborar desinteressadament en aquesta primera exposició.

Durant tot el cap de setmana, es vabn realitzar activitats divereses amb l'objectiu de potenciar l'afluència de clients i visitants a la Fira de Nadal, com l'arbre dels desitjos, tallers infantils, taller d'hort urbà o una cercavila tabalada.

Darrera actualització: 20.09.2019 | 09:07