CastellbisVals torna amb novetats per incentivar les compres al petit comerç

Dilluns, 22 de novembre de 2021 a les 11:00

S’amplia la quantitat de vals que es podran comprar i cada persona podrà obtenir fins a 50 euros de regal. A més, es permetrà bescanviar més d’un val en cada compra.


Avui es torna a posar en marxa la campanya comercial CastellbisVals que, en aquesta ocasió, presenta dues novetats: d’una banda, s’amplia la quantitat de vals que es poden adquirir i d’altra, es permetrà bescanviar més d’un val en cada compra.

La iniciativa ofereix la possibilitat que qualsevol persona pugui adquirir vals compra de 5 o 10 euros amb un 50% de descompte, ja que l’Ajuntament en finança la meitat. Per tant, per un val de 10 euros, la persona compradora només en pagarà 5. Cada persona podrà comprar vals per valor de 50 euros (equivalent a 100 euros de compra): el doble que en la primera edició de Castellbisvals.

L’Ajuntament invertirà 66.255 euros en aquesta iniciativa i això comportarà una repercussió de 132.510 euros en el teixit comercial i de serveis del poble. En total, es posaran en circulació 11.000 vals de 10 euros i 4.502 vals de 5 euros.

La regidora de Comerç, Gemma Margarit, ha explicat que

els CastellbisVals tenen com a objectiu principal dinamitzar i potenciar les compres nadalenques als comerços del poble”.

En aquest sentit, també es faran diverses activitats per animar la ciutadania perquè faci les compres al nostre municipi. Entre aquestes, hi haurà la festa de l’encesa de la il·luminació nadalenca, el tobogan de Nadal o les ambientacions que es faran en diverses zones del nucli urbà.

Els vals de compra es poden adquirir al web www.castellbisvals.cat i es poden bescanviar en qualsevol dels establiments adherits a la campanya fins al 23 de gener. Per tal de fomentar les vendes en els sectors més afectats per la pandèmia, els establiments d’alimentació, ferreteries, estancs i farmàcies tindran limitat el nombre de vals que podran acceptar. Amb aquesta mesura, el consistori vol garantir que tots els establiments puguin veure’s afavorits per la campanya.

Els vals que no es van utilitzar en la passada edició de CastellbisVals es podran bescanviar en aquesta.

Darrera actualització: 19.11.2021 | 14:06