‘Benvinguts a Pagès’ arriba aquest cap de setmana a Castellbisbal
El Museu de la Pagesia, la biomasia de Ca n’Oliveró i el restaurant Can Campanyà s’han sumat a la festa de la pagesia catalana que enguany celebra 10 edicions.
Un any més el Vallès Occidental celebra el Benvinguts a Pagès, una festa del món rural, de la pagesia i dels productes de proximitat, que compta amb la participació de productors i equipaments culturals de la comarca, que obren les seves portes per apropar el món de l’agricultura al públic de proximitat.
Entre les propostes d’enguany, destaquen dos activitats que es faran a Castellbisbal. Una d’elles són les visites que els dies 4 i 5 d’octubre es podran fer a la biomasia de Ca n’Oliveró, dedicada a la producció ecològica. L’altra és la visita guiada que el dissabte, 4 d’octubre, a les 12.00 hores, ha programat el Museu de la Pagesia amb l’objectiu de donar a conèixer com era la vida quotidiana d’antany a un context rural i al món de pagès.
Benvinguts a Pagès també és una oportunitat per tastar la cuina de proximitat. A Castellbisbal, el restaurant masia Can Campanyà s’ha sumat a la festa i oferirà una carta elaborada amb ingredients de la zona.
La programació completa i les reserves de visites, restaurants i allotjaments es poden consultar al web oficial de Benvinguts a Pagès, on també es troba disponible la guia de viatge amb totes les activitats programades arreu de Catalunya.