Aquesta setmana, la Biblioteca amplia l’horari pensant en els joves que estan estudiant pels exàmens o la Selectivitat

Dilluns, 10 de juny de 2019 a les 12:42

Cada dia, la Biblioteca estarà oberta fins a les 22.00 hores. Tanmateix, en aquest horari només funcionarà com a espai d’estudi


Durant tota aquesta setmana, la Biblioteca amplia l’horari habitual i estarà oberta fins a les 22.00 hores. Aquesta decisió s’ha pres després d’una petició d’estudiants de 2n de Batxillerat que estan preparant els exàmens de la Selectivitat i que van demanar poder romandre a la Biblioteca fins més tard per poder estudiar amb més tranquil·litat.

La sol·licitud va ser valorada per la Regidoria d’Educació i la direcció de la Biblioteca i es va acordar que el servei s’obrirà amb dos treballadors de l’Ajuntament. Això no obstant, durant l’ampliació d’horari (és a dir, de 20.30 a 22.00 hores) no es prestaran els serveis habituals de la Biblioteca com poden ser el de préstec de llibres.

Control d'assistència
L’ampliació horària començarà avui dilluns i s’allargarà fins divendres. Durant aquesta setmana, es farà un control de l’assistència d’estudiants per avaluar el funcionament de la iniciativa i la conveniència de repetir-la més endavant.

Darrera actualització: 10.06.2019 | 15:43