Aquesta tarda, festa a la Plaça de l’Església per celebrar l’arribada del Rei Carnestoltes 

Dijous, 20 de febrer de 2020 a les 11:00

Dissabte, s’instal·laran dos Punts Lila que funcionaran des de les onze de la nit fins a les tres de la matinada i oferiran telèfons de contacte per atendre qualsevol dubte o incidència.


Avui, a les set de la tarda, Sa Majestat el Rei Carnestoltes arribarà a Castellbisbal acompanyat de la comparsa guanyadora de la Rua de disfresses de l’any passat, Mamma Mia, i el seu pregó iniciarà, oficialment, els actes del Carnestoltes 2020. Tanmateix, les activitats programades començaran més d’hora amb tallers i activitats infantils, l’espectacle itinerant El Petit Circ i berenar i continuaran després del Pregó amb l’actuació de La Portàtil FM i un tastet llarder.

Dissabte i diumenge, serà el moment de les rues i cercaviles. La de dissabte començarà a les vuit del vespre i, en acabar, es faran dues festes simultàniament, el Carnestoltes Jove a la Plaça de l’Església i un Ball al Casal Cultural. Diumenge, la cita és per als petits: el Carnestoltes infantil comptarà amb animals fantàstics que ens portaran des de l’avinguda d’Antoni Gaudí fins a la Plaça de l’Església, on es farà la festa final i on tothom podrà fer-se una fotografia per emportar-se’n un bon record.

Concurs de la Rua de Carnestoltes
Fins a les 20.00 hores d’avui, hi ha temps inscriure’s al concurs de la Rua de Carnestoltes. Les inscripcions poden fer-se en línia i, aquesta tarda, també es podran fer a la Plaça. Com ja és habitual, s’escollirà la millor comparsa, la millor disfressa i el millor espectacle i, a més, entre les comparses no guanyadores, es sortejarà un lot de productes del comerç local.

Punt Lila
Seguint la línia iniciada els darrers anys, també durant el Carnestoltes, l’Ajuntament instal·larà punts d’atenció per atendre demandes d’informació i d’atenció davant possibles agressions sexuals, LGTBI-fòbia i comportaments sexistes. En concret, hi haurà dos Punts Lila: un, a la Plaça de l’Església i l’altre, al Casal Cultural. Tots dos funcionaran des de les onze de la nit fins a les tres de la matinada i oferiran telèfons de contacte oberts a tota la població.

Darrera actualització: 20.02.2020 | 11:18