Castellbisbal col·labora un any més amb la campanya de foment de la lectura “Cap infant sense conte”

Dilluns, 8 d’abril de 2024

Aquest 2024, el conte editat es titula Sopa de petons i aborda qüestions d’igualtat de gènere i equitat i, a més, inclou valors com la necessitat d’esforçar-se per vèncer les dificultats.

Un any més, l’Ajuntament de Castellbisbal col·labora en la iniciativa “Cap infant sense conte” que enguany ha publicat la història titulada Sopa de petons, un conte que promou els valors de la igualtat i l’equitat i que, a més, vol reforçar la idea que l’esforç i la col·laboració amb els altres són necessaris per vèncer les dificultats i assolir els objectius que es proposin.

Sopa de petons està escrit per Toni Argent i les il·lustracions les ha fet una estudiant de 2n d’ESO de La Garriga, Silvana Jiménez. Excepte la coberta, la publicació és en blanc i negre perquè sigui cada infant que pugui pintar-la al seu gust.

La participació del consistori en aquesta iniciativa ha consistit en una aportació econòmica per finançar l’edició i publicació del conte del qual, enguany, se n’han fet cent mil exemplars. Com a contrapartida, Castellbisbal ha rebut mil contes que es distribuiran entre l’alumnat de primària dels centres educatius del poble així com entre els nens i nenes del casal infantil El Mirador.

Aquest 2024, la iniciativa “Cap infant sense conte” ha arribat a la desena edició i l’Ajuntament hi col·labora des del 2020.

Vessant solidari

“Cap infant sense conte” també té un vessant solidari, ja que l’aportació municipal també permetrà que es puguin enviar contes als nens i nenes ingressats en centres hospitalaris i, en definitiva, fer real l’eslògan de la campanya i que cap infant es quedi sense conte.

Darrera actualització: 10.04.2024 | 09:13