Drets per a tothom, en imatges

Dijous, 28 de novembre de 2019 a les 00:00

Castellbisbal es bolca en la celebració d’aquestes jornades en què es reivindica la voluntat d’aconseguir una societat més justa i més igualitària i on la violència no hi tingui cabuda


Durant cinc dies, del 21 al 25 de novembre, s’han celebrat les jornades Drets per a tothom.

Les activitats van començar amb la projecció del documental 26 d’abril, Play again, amb què s’ha volgut sensibilitzar sobre les greus conseqüències de la violència en el món de l’esport. També s’ha fet la representació de l’obra teatral W.I.T.C.H. que retrata la lluita per la igualtat de les dones als anys 60, i un concert i vermut solidari amb les persones que pateixen hipomagnesèmia familiar a càrrec de Les Anxovetes.

El gruix dels actes de les jornades, però, van tenir lloc diumenge passat, amb la celebració de la Festa dels Drets dels Infants i la Cursa-Caminada en contra de la Violència de Gènere.

Les jornades es van tancar amb els actes commemoratius, el dilluns 25 de novembre, del Dia Internacional contra la Violència de Gènere. Durant tota la tarda, i amb la col·laboració del Col·lectiu Roja Llavor, a la Plaça de l’Església es van fer diverses activitats de sensibilització i en suport a les dones víctimes de la violència masclista.

Darrera actualització: 28.11.2019 | 14:44