Jocs, tallers i concerts per celebrar la reobertura del parc de l'Ermita

Dimecres, 27 de juliol de 2022 a les 00:00

El 14 de juliol, després de quatre mesos d’obres, el parc de l’Ermita es va reobrir al públic i una setmana després, el dia 21, es va celebrar la festa d’inauguració de la remodelació d’aquest espai.

Seguint amb la ferma voluntat que el parc sigui un espai per a tothom, la festa va comptar amb activitats per a totes les edats. D’aquesta manera, es va instal·lar una col·lecció de jocs d’habilitat i també es va fer un taller de caixes niu que va servir per presentar el nou espai de la Natur@ula. A més, a la nova àrea d’esbarjo per a gossos que s’ha creat al parc, s’hi va fer un taller on es va incidir en la convivència i tinença d’animals.

Durant la tarda, també es va fer una visita guiada amb els arquitectes que s’han encarregat de la remodelació del parc durant la qual es va explicar el sentit de cada acció realitzada així com els objectius que s’han perseguit amb els canvis que s’han fet. Per cloure la jornada, hi va haver un concert a càrrec de Los Mocasines.sprés de quatre mesos d'obres

Darrera actualització: 26.08.2022 | 09:15