La Cavalcada de Reis, en imatges

Dimarts, 7 de gener de 2020 a les 00:00

Fidels a la seva cita, els Reis de l’Orient van arribar la nit del 5 de gener a Castellbisbal carregats d’il·lusió, regals i caramels. Patges, carrosses i molts amics van acompanyar a Melcior, Gaspar i Baltasar en el seu recorregut pels carrers del nucli urbà


Després de molts dies viatjant per terra, per aigua i per aire, creuant mig món, els Reis de l’Orient van arribar a Castellbisbal la nit del 5 de gener. Ho van fer ajudats per màquines i animals i gràcies a la col·laboració de persones i entitats del municipi com ara l’Esplai Gatzara, les associacions de veïns de Can Campanyà i Costablaca, CADA, la Casa d’Andalusia, els Potafocs, el Club Patí Castellbisbal, Pota-rojos Competició, el Club de Bàsquet Castellbisbal, els Amics de Sant Antoni, la Xarxa i l’alumnat de tercer d’ESO i tercer de primària dels centres educatius del poble.

Melcior va arribar per terra, trepitjant neu i acompanyat de personatges de gel, guiats per la llum. Gaspar ho va fer per l’aigua, navegant pel riu acompanyat de meravellosos éssers fluvials plens de misteri i secrets. I Baltasar va arribar per aire, acompanyat d’ocells màgics que signifiquen la immensitat del cel, dels somnis i dels pensaments.

Com ja és tradició, abans de l’arribada dels Reis de l’Orient, el patge Namir va rebre a tots els nens i nenes a la Haima que es va instal·lar al Pati de l’Esbarjo.

Darrera actualització: 07.01.2020 | 13:07