Més de 1.300 persones participen en les activitats del Nadal

Dimecres, 13 de gener de 2021 a les 00:00

Durant les festes els infants han pogut lliurar la carta als Reis de l’Orient. A més, s’han programat concerts, espectacles familiars i tallers, presencials i telemàtics


La programació del Cicle de Nadal 2020 que ha organitzat l’Ajuntament de Castellbisbal ha comptat amb l’assistència de més de 1.300 persones, a les quals cal sumar les que han participat en les activitats telemàtiques proposades pel Museu de la Pagesia i la biblioteca durant aquestes festes.

L’esdeveniment amb més participants ha estat el del lliurament de la carta als Reis de l’Orient. S’han repartit més de 450 entrades durant els tres dies en què Ses Majestat van visitar el municipi, on van instal·lar haimes a diferents punts del nucli urbà i les urbanitzacions. Els Reis, que amb motiu de la pandèmia també acceptaven cartes per correu electrònic, han rebut una cinquantena de missatges de nens i nenes de Castellbisbal, que han respost, un a un.

Altres activitats destacades han estat les propostes familiars com el concert de Macedònia, l’espectacle Circus Show o els tallers de Nadal que es van fer al Pati de l’Esbarjo i les activitats familiars que la tarda del diumenge, 3 de gener, es van fer al pavelló de l’Escola Montserrat. També s’ha fet el tradicional concert de Cap d’Any amb la Cobla Sant Jordi – Ciutat de Barcelona i no ha faltat l’oferta teatral, amb l’obra Els Brugarol, de la qual es van haver de programar dos passes per poder donar resposta a la gran demanda d’entrades.

Propostes telemàtiques

Pel que fa a les activitats telemàtiques, la Biblioteca Josep Mateu i Miró va fer un taller virtual de curtmetratges adreçat a infants a partir dels 7 anys i Joventut va emetre la Nit de Cap d’Any, en directe a través del seu canal de YouTube, una sessió de Delay Dj.

Finalment, el Museu de la Pagesia va preparar una programació especial que es pot seguir mitjançant el web www.museudelapagesia.cat i que acaba aquest cap de setmana amb un taller gastronòmic sobre com fer un pa de pagès d’olives sense gluten que s’estrenarà dissabte, a les 12.00 hores. Fins ara, les propostes telemàtiques del Museu de la Pagesia ja sumen més de 700 visualitzacions.

Darrera actualització: 13.01.2021 | 11:58