Més d’un centenar de persones participen en l’acte institucional de la Diada

Dilluns, 12 de setembre de 2022 a les 00:00

Com ja és tradició, les entitats i formacions polítiques del municipi van fer l’ofrena floral en homenatge a les persones defensores de Catalunya davant del Monument 1714.


L’Ajuntament de Castellbisbal va celebrar, ahir al matí, l’acte institucional de commemoració de la Diada Nacional de Catalunya. 

Més d’un centenar de persones van assistir a la trobada, que va començar a les 10.00 del matí amb un esmorzar, obert a tothom, al pati Adjutori Segarra. Seguidament, davant del Monument 1714, va tenir lloc la tradicional ofrena floral, que enguany ha comptat amb la participació d’una vintena d’entitats i associacions del municipi.

Una representació del cor Ja ho Tenim i del professorat de l’Escola Municipal de Música Miquel Blanch va amenitzar la vetllada, durant la qual també es va fer lectura del manifest de l’11 de Setembre preparat pel Col·lectiu Capbreu, l’ANC i Òmnium, i que va llegir Marti Pintó.

Més actes commemoratius

A banda de l’acte institucional, diverses entitats del municipi van organitzar activitats per commemorar la Diada Nacional de Catalunya. Dissabte, 10 de setembre, es va fer una lectura de textos i poemes i el concert de Set de Rumba. I la tarda de diumenge es va fer una audició de sardanes a càrrec de la Cobla La Principal de Terrassa.

Darrera actualització: 12.09.2022 | 12:02