Nadal, en imatges

Divendres, 28 de desembre de 2018 a les 00:00

A l’espera de l’arribada d’un nou any i de la visita dels Reis de l’Orient, revivim els millors moments d’aquestes festes amb un recull fotogràfic d’alguns dels actes organitzats per celebrar el Nadal a Castellbisbal


Amb la festa d’encesa de llums que es va celebrar el 30 de novembre a la Plaça de l’Església es va donar el tret de sortida als actes nadalencs, que han estat molts i molt variats. La gent gran, com és ja costum, ha fet el seu tradicional dinar i han estat nombrosos els concerts de música, protagonitzats enguany per l’Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida i grups locals, com ara la Coral La Unió, els cors de la Casa de Andalusia, el grup d’havaneres i l’alumnat de l’Escola Municipal de Música Miquel Blanch.

Aquests dies tampoc han faltat les activitats familiars, ni els actes més tradicionals com el Tió de la Plaça de l’Església o el Quinto. Enguany, a més, el Nadal ens ha deixat un regal especial, amb el segon premi del “Gordo” de Nadal, que s’ha venut a l’administració de loteria de Castellbisbal.

Les activitats continuen aquest cap de setmana amb el Parc de Nadal, el concert, aquesta nit, de l’orquestra Jove Filharmònica Catalana (JOFICAT) i la representació d’Els Pastorets de Castellbisbal. A més, per donar la benvinguda al 2019, s’ha programat una Festa de Cap d’Any al Casal Cultural i Recreatiu i un concert amb la Cobla Contemporània.

Darrera actualització: 28.12.2018 | 10:30