Una quinzena d’entitats participen en l’acte institucional de la Diada

Dilluns, 13 de setembre de 2021 a les 00:00

Com ja és tradició, l’ofrena floral s’ha fet davant del monument 1714, en homenatge a les persones defensores de Catalunya.


L’Ajuntament de Castellbisbal va celebrar, dissabte al mati, l’acte institucional de commemoració de la Diada Nacional de Catalunya, que enguany ha comptat amb una quinzena d’entitats i associacions que han fet l’ofrena floral davant del monument 1714, en homenatge a les persones defensores de Catalunya.

A causa de la COVID-19 i com a mesura preventiva, enguany tampoc s’ha fet l’esmorzar popular, de manera que l’acte va començar directament a les 10.30 del mati, amb la hissada de bandera i el Cant de la Senyera. Posteriorment, es va fer lectura del manifest de l’11 de Setembre preparat pel Col·lectiu Capbreu i es va procedir a fer la tradicional ofrena floral, seguida de la qual l’alcalde, Joan Playà, va adreçar unes paraules al centener de persones que hi havia de públic.

La cita, un any més, va comptar amb la participació del professorat de l'Escola de Música que van interpretar una versió instrumental del Cant dels Ocells.

Darrera actualització: 20.09.2021 | 12:16