Castellbisbal es solidaritza amb les víctimes del terratrèmol al Marroc

Diumenge, 10 de setembre de 2023 a les 00:00

L’Ajuntament de suma a les mostres de suport al poble marroquí i convoca un minut de silenci en record de les víctimes aquest dilluns, dia 11, a les 10.30 hores, abans de l’inici de l’acte institucional de la Diada.

L’Ajuntament de Castellbisbal expressa la seva consternació i el seu condol per les víctimes del terratrèmol que ha sacsejat el Marroc i vol traslladar la solidaritat del municipi de Castellbisbal cap al poble marroquí en aquests difícils moments.
 
Aquest dilluns, dia 11 de Setembre, abans d’iniciar l’acte institucional de la Diada que tindrà lloc a les 10.30 davant de l’edifici de l’Ajuntament, el consistori ha convocat un minut de silenci en record de les víctimes del terratrèmol i com a mostra de suport a la comunitat marroquina.
 
Tanmateix, l’Ajuntament de Castellbisbal se suma a la campanya d’emergència que coordina el Fons Català de Cooperació al Desenvolupament i fa una crida a la ciutadania a sumar-se a aquest procés de reconstrucció i de suport a la població damnificada.
 
Darrera actualització: 10.09.2023 | 08:50