Castellbisbal s’adhereix a la campanya l’Hora del Planeta

Dijous, 21 de març de 2024

Aquest dissabte al vespre s’apagarà, durant una hora, l’enllumenat d’equipaments i espais emblemàtics del municipi per conscienciar sobre l’emergència climàtica.

 

Castellbisbal se suma, un any més, a l’Hora del Planeta, una campanya de l’organització internacional World Wide Found (WWF) com a gest simbòlic per cridar l’atenció sobre el canvi climàtic.  La iniciativa convida a les institucions, empreses i a la ciutadania en general a apagar, durant una hora, la il·luminació no essencial per lluitar contra l’emergència climàtica i la pèrdua de biodiversitat.

Enguany, l’Hora del Planeta es celebrarà aquest dissabte, 23 de març, entre les 20.30 i les 21.30 hores. Com molts ajuntaments de tot el món, el de Castellbisbal apagarà els llums d’equipaments i espais emblemàtics del municipi. En concret, s’apagaran els llum de l’edifici de l’Ajuntament, de Can Margarit, d’Els Costals, del Museu de la Pagesia, de l’Escola de Música i de l’Església de Sant Vicenç.

La regidora de Medi Ambient, Anna Sardà, convida a la ciutadania a que també apagui els llums de casa seva i se sumi a la campanya de l’Hora del Planeta, “que uneix any rere any a milions de persones d’arreu del món amb un objectiu comú: augmentar la consciencia ciutadana davant dels reptes mediambientals i actuar per revertir la situació d’emergència que viu el planeta”.

L’Hora del Planeta va néixer a Sydney l’any 2007 i des de llavors s’ha convertit en un dels símbols contra el canvi climàtic. Aquest 2024, el lema és “Dona-li una Hora al Planeta” i incideix en la idea que 60 minuts semblen insignificants, però si milions de persones en tot el món s’uneixen, aquesta hora es converteix en milers d’hores d’acció pel planeta.

Darrera actualització: 21.03.2024 | 13:27